Beskyttelse af personoplysninger

upfront-co.dk indsamler i forbindelse med opsøgende salgsarbejde udelukkende email-adresser, der efterfølgende kun anvendes til udsendelse af nyhedsbreve og til fremsendelse af tilbud og fakturaer. Oplysninger som adresse, navn, postadresse, postnummer og by, telefon nummer, registres ikke i vores maildatabase, kun i vores regnskabsprogram med login.

Som registreret hos upfront-co.dk og BEST OF Horsens har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbreve, samt kontakte os på info@upfront-co.dk hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine persondata.

Personoplysningerne registreres hos upfront-co.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Oplysninger afgivet til upfront-co.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. upfront-co.dk forpligter sig samtidig til ikke at bruge dine afgivne oplysninger til andre formål. 

Ansvar

upfront-co.dk er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af sine forpligtelser i henhold til nærværende betingelser, dersom dette skyldes faktorer, som upfront-co.dk ikke er herre over. upfront-co.dk er ikke erstatningsansvarlig overfor køber eller nogen tredjepart for indirekte skader eller følgeskader, for tab af data, for omkostninger, for tab af avance, for indtægter eller forretninger, hvordan dette end måtte være forårsaget medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. 


Ændringer af nærværende betingelser

upfront-co.dk forbeholder sig ret til, uden varsel, at foretage ændringer i nærværende betingelser. 

bubblemedia